Tis Allemaal Niks

Geschreven door Super User. Gepost in Boek Tis Allemaal Niks

Gezellige titel, nietwaar?

Tja, het onderwerp is er naar. Al heel lang lijd ik aan depressiviteit. En pittig ook. Op Facebook schrijf ik erover en de tekstjes van de eerste vijf jaar heb ik gebundeld in een pocket. Bedoeld voor lotgenoten, als steun, maar ook voor hun familie, vrienden en collega's zodat die wellicht wat meer begrijpen wat er speelt. En zelfs hulpverleners kunnen er wat aan hebben.

front

Tis allemaal niks; leven met depressiviteit

Geschreven door Super User. Gepost in Boek Tis Allemaal Niks

Op 3 augustus is het vijf jaar geleden dat ik op Facebook een pagina begon om te schrijven over de ziekte waarin ik lijd en waarover ongelooflijk veel onbegrip bestaat. (https://www.facebook.com/Tis-allemaal-niks-1449891105275809/)

Ik ben 'ernstig depressief' concludeerde een psychiater destijds en geloof me: dat heeft consequenties. Om te proberen duidelijk te maken wat die ziekte met je doet en hoe die je leven naar de verdommenis helpt, besloot ik open kaart te spelen en zoveel als mogelijk te schrijven over wat je doormaakt, als 'depressieveling'.

Met de vijfde verjaardag van die pagina in zicht heb ik het overgrote deel van de stukjes die ik in die tijd had geschreven gebundeld. Niet echt een vrolijk boekje, maar ik denk dat het voor lotgenoten, hun naasten en hulpverleners van waarde kan zijn. Het wordt, net als mijn andere boeken, in eigen beheer uitgegeven, wat betekent dat het niet in de winkels ligt maar wel bij elke boekverkoper (ook online) besteld kan worden, waarna je exemplaar enkele dagen later arriveert. Je hebt dus sowieso altijd een fonkelnieuw exemplaar!

Op vrijdag 16 augustus is in het programma Paperback Radio van AmsterdamFM een uur aandacht aan het boek besteed. Ik was te gast bij presentator Frans van der Beek.

Een week later was ik te gast bij Bert van Galen op RTV Zaanstreek om te praten over mijn boek 'Tis allemaal niks'

Gesigneerde exemplaren kunnen alleen rechtstreeks bij mij worden besteld door een e-mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik neem dan de verzendkosten voor mijn rekening en korte tijd worden de gesigneerde exemplaren geleverd met gratis unieke boekenlegger: de schrijver weet als geen ander hoe makkelijk je het spoor bijster bent! ;-)

En het boek is ook als e-book leverbaar!

front  67642729 1315141955326929 7665894480167305216 o