Blog

Blog FRONT

Geschreven door Super User. Gepost in Front

BlogkopSinds vijf jaar schrijf ik op Facebook op de pagina Tisallemaalniks over depressiviteit; de ziekte waar ik aan lijd, net als heel wat anderen. Het overgrote deel van de postings heb ik verzameld in een forse paperback die voor €20,75 verkrijgbaar is bij alle boekwinkels (ook online en ook als e-boek, voor €7,95).

Gesigneerd uitsluitend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan met gratis een exclusieve boekenlegger!

Tis allemaal niks, leven met depressiviteit.

Vrijdag 16 augustus was ik te gast in het programma Paperback Radio van Amsterdam FM: met presentator Frans van der Beek praatte ik een uur over mijn boek. Beluister hier de uitzending!

Op 23 augustus was ik te gast bij Bert van Galen op RTV Zaanstreek om te praten over mijn boek 'Tis allemaal niks'.

Het boek is ook leverbaar als e-book!

front René van den Abeelen & Frans van der Beek paperback Tis allemaal niks Auteur: René van den Abeelen

Zeezender Veronica FRONT

Geschreven door Super User. Gepost in Front

Op 31 augustus 1974 nam de Nederlandse overheid mij MIJN radiostation af. Daaraan was een aantal jaar van bange onzekerheid vooraf gegaan. Zouden ze het aandurven? Jawel, ze durfden het aan. En dus hoorde ik, samen met miljoenen anderen, die laatste weken van augustus 1974 het aftellen van de uren. Lees

Hofstad Radio

Geschreven door Super User. Gepost in Front

Mijn persoonlijke verhaal over het Haagse radiostation Hofstad Radio; eerst als piraat, later als zendgemachtigde. Ik was al snel zo'n beetje de huisfotograaf en daardoor beschik ik gelukkig over vrij veel foto's.  Dat kwam mooi uit want ik hou er niet van materiaal van anderen op mijn pagina's te gebruiken. Beetje onzinnig om doublures te gaan maken: linken naar de site van die ander is dan heel wat beter. Uiteraard vind ik het dan ook wel prettig als mijn foto's niet zomaar elders worden gebruikt.
Veel plezier!!

De illegale jaren op 97.8 fm.

De periode op de kabel.